tirsdag, februar 22, 2005

Frankrig fortsætter korstog imod hijāb


Frankrigs kortstog imod hijāb fortsætter, og nu vil man endda have forbudet udvidet til universiteter og hospitaler for at "beskytte de sekulære medarbejdere". Men hvad så med at beskytte de religiøse? - Men menneskerettighederne omfatter åbenbart ikke folk der bekender sig til en religion.

Sekularisme er en ny fanatisk religion, der ikke tåler at nogen tænker eller føler anderledes - selv ens egen beklædning må man ikke bestemme over, og dette kaldes frihed?

Bevares, sikke et perverst samfund, der end ikke kan acceptere at nogle kvinder er ærefulde og værner om deres skønhed. Det er et vanvittigt og fanatisk indgreb imod de mest fundamentale rettigheder ethvert menneske burde være sikret - men det gælder åbenbart ikke i Frankrig.

Hvilken skade gør en kvinde der bærer hijāb på andre? - Ingen! Det er forrykt at påstå at man ved at bære hijāb og beskytte sig selv, overskrider nogen andens grænser, undtaget de perverse og umoralske væseners, der bliver ufornøjede af at deres øjne ikke kan vandre hvor de er uønskede!

De moralske værdier er ved at blive aflivet af disse mennesker - gad vide hvornår det får en ende, og hvor langt disse fanatiske sekularister er nået med deres fanatiske korstog imod enhver form for anstændighed og moral?

Må Allāh beskytte os mod disse fanatikere og vise dem medfølelse og forståelse for andre mennesker, herunder især muslimer. Āmīn